TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Asigură certificatul SSL o poziție mai bună în motoarele de căutare?

Publicat: Miercuri, 07 iunie 2017
Iti doresti o pozitie mai buna a site-ului tau in motoarele de cautare? Bineinteles!
 
Un certificat SSL nu conta in clasamentul din motoarele de cautare. Dar acest lucru s-a schimbat incepand cu anul acesta, cand Google a declarat ca va penaliza site-urile fara certificate. De asemenea mai multe motoare de cautare sustin ca un certificat SSL poate imbunatati clasamentul site-ului in cautari. Cand acest anunt a aparut, multi detinatori de site-uri web au instalat certificate SSL pe site-urile lor.
 
Securitatea completa a site-ului
Certificatele SSL fac ca site-ul tau sa fie sigur si afiseaza un lacat verde si protocolul "HTTPS". Acest lucru ofera posibilitatea de a procesa datele personale ale clientilor fara problemele pe care le întampina un site nesecurizat. In plus, multe browsere eticheteaza site-urile fara SSL ca fiind "nesigure" printr-o pictograma in bara de adrese.
 
SSL este un protocol folosit pentru a cripta conexiunea dintre serverul web, utilizator si browserul web. Cu un certificat SSL, este imposibil ca cineva sa vada sau sa fure datele transferate de utilizatori de pe site spre server.
 
De obicei, aceste certificate sunt folosite pentru a tine hackerii la distanta si de a spori increderea vizitatorilor site-ului. Acum, acestea sunt, de asemenea, o modalitate importanta de a contribui la cresterea clasamentului in motoarele de cautare.
 
Mai competitiv
Atunci cand concurentii tai utilizeaza un certificat SSL si tu nu ai unul, site-ul tau poate fi devansat in cautari. Prin securizarea site-ul web, nu va trebui sa-ti faci griji ca pozitia site-ului va fi afectata din cauza securitatii. In schimb, poti devansa site-urile concurente fara SSL, daca ai instalat un certificat pe site-ul tau.
 
Beneficii SEO imediate
Site-urile cu HTTPS sunt mai bine pozitionate in clasamentul motoarelor de cautare. 
 
Google a declarat ca site-urile cu certificat SSL vor avea beneficii SEO indirecte. Motorul de cautare favorizeaza conexiunile criptate pentru ca incearca sa faca Web-ul un loc mai sigur.
 
Exista inca multi utilizatori care considera ca nu au nevoie de un certificat SSL pentru site, pentru ca au doar o pagina de prezentare, un blog sau pentru ca nu stocheaza informatii sensibile. Insa importanta unui SSL se datoreaza inclusiv cresterii organice in motoarele de cautare.
 
Cine are nevoie de un certificat SSL?
Inca mai e posibil ca site-uri fara certificate SSL sa ocupe o pozitie ridicata in Google, dar lucrurile se schimba. In timp ce multi proprietari de website-uri nu au instalat certificate SSL atunci cand acest anuna a aparut, unii au luat masuri de securizare a site-ului si se bucura de clasamente mai bune. Daca doresti sa faci SEO mai usor, obtine un certificat SSL pentru site-ul tau.
 
MoldData ofera certificate SSL de toate tipurile. Cheltuielile instalarii unui SSL in comparatie cu beneficiile, sunt neinsemnate. O conexiune securizata da mai multa credibilitate si valoare site-ului.
 
Un certificat SSL este o modalitate foarte usoara de a castiga o pozitie mai buna in Google, dar este doar unul dintre cei peste 200 de factori utilizați pentru clasarea site-urilor web. Un procent insemnat din cele mai bine clasate site-uri Web inca nu utilizeaza HTTPS, deoarece este doar un element de ranking foarte mic. Nu vei trece brusc pe prima pagina din Google dupa ce instalezi un certificat SSL pe site.

Cu toate acestea, daca concurentii nu utilizeaza HTTPSpoti obtine un avantaj. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca domeniile cu cea mai inalta pozitie in motoarele de cautare folosesc HTTPS in loc de HTTP. Te poate ajuta in poziționare, dar nu este o solutie magica. Trebuie sa ai un website adaptat pentru versiunea mobila, sa oferi continut relevant si unic pe site s.a.
 
Poti amana instalarea unui certificat SSL, dar pentru putin timp, deoarece avertismentele din bara de adresa vor descuraja utilizatorii sa mai acceseze site-uri nesecurizate. Poti lucra la alte aspecte SEO, dar este destul de simplu sa utilizezi criptarea HTTPS.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi si sa instalezi un certificat pe site-ul tau.

Securizeaza website-ul prin cateva masuri simple

Publicat: Vineri, 17 noiembrie 2017
Multi dintre cei care au o afacere online, indiferent ca e un magazin care accepta plata prin intermediul cardului sau doar un blog sau un site de prezentare, considera ca riscurile de securitate nu sunt atat de des intalnite.

7 lucruri de care ai nevoie pentru a lansa un site web

Publicat: Vineri, 10 noiembrie 2017
Daca intentionezi sa lansezi un site web de succes, acesta trebuie sa se adapteze in functie de nevoia consumatorului. Ca in orice afacere, si in cazul unui website este nevoie de un plan. Pentru a te ajuta, am elaborat o lista simpla de pasi care te vor ghida in construirea unui website.

.XYZ - extensie pentru orice website

Publicat: Marţi, 17 octombrie 2017
In ultimii ani, au fost lansate noi extensii de domenii, acoperind aproape orice sfera de activitate

De ce este un Certificat SSL important pentru site-ul tau?

Publicat: Luni, 02 octombrie 2017
Fie ca achizitionam produse alimentare, gadget-uri recente sau beneficiem de cele mai bune oferte la biletele de avion, cumpararea si vinzarea a aproape orice este posibila fara a fi nevoie sa iesim macar din casa. Dar este, de fapt, sigur sa introduci datele personale, inclusiv informatiile privind cardurile bancare pe site-urile web? Importanta certificatului SSL consta in securizarea acestor tranzactii.

Reduceri Grandioase la Certificatele SSL și domeniile generice

Publicat: Miercuri, 13 septembrie 2017
Reduceri de până la 70%, din 12 septembrie 2017.

Certificatul de Înregistrare a numelui de domeniu

Publicat: Vineri, 25 august 2017
Un nou produs ”MoldData” – Certificatul de Înregistrare a numelui de domeniu

Rezultate 1 - 6 din 352

PAGINA SUS
© 1993 - 2017. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal