TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Asigură certificatul SSL o poziție mai bună în motoarele de căutare?

Publicat: Miercuri, 07 iunie 2017
Iti doresti o pozitie mai buna a site-ului tau in motoarele de cautare? Bineinteles!
 
Un certificat SSL nu conta in clasamentul din motoarele de cautare. Dar acest lucru s-a schimbat incepand cu anul acesta, cand Google a declarat ca va penaliza site-urile fara certificate. De asemenea mai multe motoare de cautare sustin ca un certificat SSL poate imbunatati clasamentul site-ului in cautari. Cand acest anunt a aparut, multi detinatori de site-uri web au instalat certificate SSL pe site-urile lor.
 
Securitatea completa a site-ului
Certificatele SSL fac ca site-ul tau sa fie sigur si afiseaza un lacat verde si protocolul "HTTPS". Acest lucru ofera posibilitatea de a procesa datele personale ale clientilor fara problemele pe care le întampina un site nesecurizat. In plus, multe browsere eticheteaza site-urile fara SSL ca fiind "nesigure" printr-o pictograma in bara de adrese.
 
SSL este un protocol folosit pentru a cripta conexiunea dintre serverul web, utilizator si browserul web. Cu un certificat SSL, este imposibil ca cineva sa vada sau sa fure datele transferate de utilizatori de pe site spre server.
 
De obicei, aceste certificate sunt folosite pentru a tine hackerii la distanta si de a spori increderea vizitatorilor site-ului. Acum, acestea sunt, de asemenea, o modalitate importanta de a contribui la cresterea clasamentului in motoarele de cautare.
 
Mai competitiv
Atunci cand concurentii tai utilizeaza un certificat SSL si tu nu ai unul, site-ul tau poate fi devansat in cautari. Prin securizarea site-ul web, nu va trebui sa-ti faci griji ca pozitia site-ului va fi afectata din cauza securitatii. In schimb, poti devansa site-urile concurente fara SSL, daca ai instalat un certificat pe site-ul tau.
 
Beneficii SEO imediate
Site-urile cu HTTPS sunt mai bine pozitionate in clasamentul motoarelor de cautare. 
 
Google a declarat ca site-urile cu certificat SSL vor avea beneficii SEO indirecte. Motorul de cautare favorizeaza conexiunile criptate pentru ca incearca sa faca Web-ul un loc mai sigur.
 
Exista inca multi utilizatori care considera ca nu au nevoie de un certificat SSL pentru site, pentru ca au doar o pagina de prezentare, un blog sau pentru ca nu stocheaza informatii sensibile. Insa importanta unui SSL se datoreaza inclusiv cresterii organice in motoarele de cautare.
 
Cine are nevoie de un certificat SSL?
Inca mai e posibil ca site-uri fara certificate SSL sa ocupe o pozitie ridicata in Google, dar lucrurile se schimba. In timp ce multi proprietari de website-uri nu au instalat certificate SSL atunci cand acest anuna a aparut, unii au luat masuri de securizare a site-ului si se bucura de clasamente mai bune. Daca doresti sa faci SEO mai usor, obtine un certificat SSL pentru site-ul tau.
 
MoldData ofera certificate SSL de toate tipurile. Cheltuielile instalarii unui SSL in comparatie cu beneficiile, sunt neinsemnate. O conexiune securizata da mai multa credibilitate si valoare site-ului.
 
Un certificat SSL este o modalitate foarte usoara de a castiga o pozitie mai buna in Google, dar este doar unul dintre cei peste 200 de factori utilizați pentru clasarea site-urilor web. Un procent insemnat din cele mai bine clasate site-uri Web inca nu utilizeaza HTTPS, deoarece este doar un element de ranking foarte mic. Nu vei trece brusc pe prima pagina din Google dupa ce instalezi un certificat SSL pe site.

Cu toate acestea, daca concurentii nu utilizeaza HTTPSpoti obtine un avantaj. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca domeniile cu cea mai inalta pozitie in motoarele de cautare folosesc HTTPS in loc de HTTP. Te poate ajuta in poziționare, dar nu este o solutie magica. Trebuie sa ai un website adaptat pentru versiunea mobila, sa oferi continut relevant si unic pe site s.a.
 
Poti amana instalarea unui certificat SSL, dar pentru putin timp, deoarece avertismentele din bara de adresa vor descuraja utilizatorii sa mai acceseze site-uri nesecurizate. Poti lucra la alte aspecte SEO, dar este destul de simplu sa utilizezi criptarea HTTPS.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi si sa instalezi un certificat pe site-ul tau.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

5 motive pentru care ai nevoie de mai mult de o extensie de domeniu pentru site

Publicat: Luni, 29 ianuarie 2018
Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți. De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

MoldData a lansat un nou sistem de gestionare a numelor de domeniu

Publicat: Vineri, 26 ianuarie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData”, Registrator Național al numelor de domeniu .md, a pus în aplicare un nou sistem de gestionare a domeniilor.

Importanța link-urilor interne pentru site-ul web

Publicat: Vineri, 05 ianuarie 2018
Ca deținător al unui site web, dorești să generezi trafic relevant către conținutul de pe site. Optimizarea site-ului pentru o poziționare cât mai înaltă în motoarele de căutare, precum Google, Bing, Yandex, este una dintre multiplele tactici pentru a obține acest lucru.

Pregătește magazinul online de sezonul sărbătorilor

Publicat: Marţi, 26 decembrie 2017
Sezonul sarbatorilor de iarna este cea mai aglomerata perioada a cumparaturilor si cea mai atragatoare perioada cu oferte.

Securizeaza website-ul prin cateva masuri simple

Publicat: Vineri, 17 noiembrie 2017
Multi dintre cei care au o afacere online, indiferent ca e un magazin care accepta plata prin intermediul cardului sau doar un blog sau un site de prezentare, considera ca riscurile de securitate nu sunt atat de des intalnite.

Rezultate 1 - 6 din 357

PAGINA SUS