TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

.XYZ - extensie pentru orice website

Publicat: Marţi, 17 octombrie 2017
In ultimii ani, au fost lansate noi extensii de domenii, acoperind aproape orice sfera de activitate

Companiile pot inregistra un domeniu care sa defineasca perfect tipul de activitate, precum .doctor, .hotel, .design, .bar, .taxi si multe alte sute de extensii. Acum companiile pot sa creeze site-uri cu adrese simple, usor de gasit.

Desi a fost nevoie de ceva timp pentru ca noile extensii de domenii sa castige popularitate, acestea au inceput sa fie tot mai apreciate. Un exemplu important este alegerea facuta de Google pentru noua companie Alphabet, pentru care au selectat domeniul abc.xyz.

Ce domeniu sa inregistrezi pentru un tip de afacere generic, daca numele nu este disponibil cu o extensie clasica precum .md sau .com, sau pur si simplu nu doresti sa folosesti brandul online cu un singur TLD? .XYZ este o extensie ce nu limiteaza brandul la un anumit serviciu, zona geografica sau produs.

.XYZ este o extensie de domeniu extrem de populara in randul noilor TLD-uri, cu aproape 500 de mii de inregistrari in primele 3 luni de la aparitie. Nici un sfarsit de domeniu nu este mai memorabil decat sfarsitul alfabetului.

Pentru cine este potrivita extensia .XYZ?

.XYZ este o extensie de domeniu generala, perfecta pentru aproape orice gen de activitate. Aceasta extensie este o alternativa la numele de domenii .com, .net și domenii de nivel superior. 

Poate fi utilizata pentru blogul companiei, adresa de e-mail pentru campaniile de marketing, paginile de destinatie sau ca domeniu aditional la cel existent. Sferele de utilizare potentiale pentru acest gTLD sunt nelimitate.

De ce sa alegi .XYZ?

Este nou.
Deci exista numeroase combinatii disponibile, in acelasi timp, extensia este foarte populara, asa ca nu amana prea mult inregistrarea numele .XYZ.

E universal.
Disponibila pentru oricine, oriunde, .XYZ este alternativa accesibila atunci cand domeniul cu extensia .md sau .com dorit nu este disponibila.

.XYZ este o extensie creativa si originala, care poate functiona, de asemenea, ca un instrument de marketing excelent pentru promovarea afacerii tale online sau a blogului personal.

Poti inregistra domeniul cu extensia .XYZ prin intermediul MoldData. Apeleaza numarul 14404 pentru informatii suplimentare si inregistrare.


În atenția clienților! MoldData

Publicat: Vineri, 24 august 2018
În atenția clienților! MoldData anunță că în zilele de 28-30 august 2018, declarate libere, va asigura funcționalitatea serviciilor clienți și suport tehnic . Toate solicitările clienților vor fi recepționate la numărul de telefon 14 404, precum și la sediul Întreprinderii.

Hosting PREMIUM - un nou serviciu de la MoldData

Publicat: Marţi, 14 august 2018
ÎS MoldData a elaborat un nou serviciu pentru clienții săi – gazduire web de tip Premium.

DNS manager pentru domeniile .md

Publicat: Miercuri, 08 august 2018
MoldData simplifică procedurile de administrare a domeniilor .md. Acum, clienții își pot gestiona mai ușor numele de domenii pe care le dețin.

Premierul Pavel Filip a vizitat Școala de vară IT

Publicat: Joi, 19 iulie 2018
Prim-ministrul Pavel Filip, însoțit de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a vizitat joi, 19 iulie, Școala de vară IT și cultură coreeană. În cadrul proiectului, participă peste 100 de adolescenți, elevi din capitală și suburbii.

Au intrat în vigoare noile tarife de la MoldData

Publicat: Luni, 18 iunie 2018
De astăzi, clienții MoldData pot procura spațiu dublu de stocare la pachetele de web Hosting la același preț ca pană acum.

Oferta verii! MoldData a pregătit prețuri mai mici pentru clienții săi

Publicat: Joi, 14 iunie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData” a aprobat un nou plan tarifar prin care oferă prețuri avantajoase la o gamă întreagă de servicii.

Rezultate 1 - 6 din 366

PAGINA SUS
© 1993 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor | Politica de utilizare cookie