TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

Întreprinderea de Stat ”MoldData” a obținut certificarea sistemului de management al calității conform standardului ISO 9001:2015.

Printre domeniile de aplicare ale sistemului aprobat se numără administrarea și menținerea domeniului de nivel superior ”.md” în Internet, crearea sistemelor informatice, prestarea serviciilor în informatică și telecomunicații.

Auditul de certificare a calității a fost efectuat de organismul de certificare QUAY Audit UK LTD din Marea Britanie. Reprezentul companiei în Republica Moldova, Ion Puha, a felicitat echipa ”MoldData” și a apreciat munca depusă în procesul de certificare.

Certificatul confirmă aplicarea de către întreprindere a sistemului de management al calității în sfera dezvoltării serviciilor și produselor informaționale atât pentru clienți cât și pentru partenerii de afaceri, precum și aplicarea setului de proceduri care să asigure un nivel calitativ înalt și un control eficient asupra performanțelor organizației.

La rândul său, administratorul întreprinderii, Ana Bradu, a menționat că adoptarea sistemului de management al calității va ajuta la îmbunătățirea calității serviciilor, a nivelului de satisfacție al clienților, precum și la consolidarea  capacităților instituționale ale ”MoldData”.

ISO 9001:2015 presupune existența unei structuri organizaționale solide pentru a asigura eficiența activității. În anul curent, Întreprinderea de Stat ”MoldData” urmează să implementeze și sistemul de management al securității informației ISO 27001:2013.


În atenția clienților MoldData

Publicat: Vineri, 24 august 2018
În atenția clienților! MoldData anunță că în zilele de 28-30 august 2018, declarate libere, va asigura funcționalitatea serviciilor clienți și suport tehnic . Toate solicitările clienților vor fi recepționate la numărul de telefon 14 404, precum și la sediul Întreprinderii.

Hosting PREMIUM - un nou serviciu de la MoldData

Publicat: Marţi, 14 august 2018
ÎS MoldData a elaborat un nou serviciu pentru clienții săi – gazduire web de tip Premium.

DNS manager pentru domeniile .md

Publicat: Miercuri, 08 august 2018
MoldData simplifică procedurile de administrare a domeniilor .md. Acum, clienții își pot gestiona mai ușor numele de domenii pe care le dețin.

Premierul Pavel Filip a vizitat Școala de vară IT

Publicat: Joi, 19 iulie 2018
Prim-ministrul Pavel Filip, însoțit de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a vizitat joi, 19 iulie, Școala de vară IT și cultură coreeană. În cadrul proiectului, participă peste 100 de adolescenți, elevi din capitală și suburbii.

Au intrat în vigoare noile tarife de la MoldData

Publicat: Luni, 18 iunie 2018
De astăzi, clienții MoldData pot procura spațiu dublu de stocare la pachetele de web Hosting la același preț ca pană acum.

Oferta verii! MoldData a pregătit prețuri mai mici pentru clienții săi

Publicat: Joi, 14 iunie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData” a aprobat un nou plan tarifar prin care oferă prețuri avantajoase la o gamă întreagă de servicii.

Rezultate 1 - 6 din 366

PAGINA SUS
© 1993 - 2019. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate a datelor | Politica de utilizare cookie