TELEFON SERVICIUL CLIENTELĂ:
14404

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

MoldData a participat la Târgul locurilor de muncă și stagii

Publicat: Vineri, 18 mai 2018
Inginer de sistem software și inginer pentru exploatarea sistemelor informaționale, tehnician suport tehnic al rețelelor și asistent pentru baze de date - sunt ofertele cu care a venit Întreprinderea de Stat ”MoldData” în fața vizitatorilor Târgului locurilor de muncă și stagii de la Universitatea Tehnică din Moldova.
 
Posturile vacante prezentate de MoldData sunt destinate tinerilor care absolvesc în acest an facultatea - poziții entry-level, dar și specialiștilor consacrați. Participanții la târg s-au arătat interesați de oportunitățile de angajare oferite, precum și de posibilitatea de a-și desfășura stagiul de practică în cadrul întreprinderii.
 
Târgul lucrurilor de muncă și stagii de la UTM este cel mai important târg de joburi în domeniul IT din țară și a avut loc joi, 17 mai, de Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și Societății Informaționale.
 
Evenimentul oferă candidaților posibilitatea de a interacționa cu angajatorii din domeniile IT, financiar-bancar, automotive și producere.
 
Vizitatorii târgului au ocazia să afle direct de la reprezentanții companiilor informații cu privire la posturile vacante și modalitățile de angajare.
 
Întreprinderea de Stat ”MoldData” participă pentru a 3-a oară la acest eveniment.

Au intrat în vigoare noile tarife de la MoldData

Publicat: Luni, 18 iunie 2018
De astăzi, clienții MoldData pot procura spațiu dublu de stocare la pachetele de web Hosting la același preț ca pană acum.

Oferta verii! MoldData a pregătit prețuri mai mici pentru clienții săi

Publicat: Joi, 14 iunie 2018
Întreprinderea de Stat ”MoldData” a aprobat un nou plan tarifar prin care oferă prețuri avantajoase la o gamă întreagă de servicii.

MoldData - partener acreditat Plesk

Publicat: Joi, 26 aprilie 2018

Din 1 martie va fi introdusă taxa anuală pentru domeniile ”.ro”

Publicat: Marţi, 27 februarie 2018
Deținătorii de domenii ”.ro” vor trebui să achite un tarif de mentenanță anuală, care va fi pus în aplicare începând cu 1 martie 2018.

MoldData a obţinut certificatul ISO 9001:2015 pentru managementul calităţii

Publicat: Luni, 05 februarie 2018

5 motive pentru care ai nevoie de mai mult de o extensie de domeniu pentru site

Publicat: Luni, 29 ianuarie 2018
Înregistrarea de domenii multiple pentru companie poate crește vizibilitatea afacerii și poate proteja marca de concurenți. De fapt, există mai multe motive pentru a achiziționa mai mult de o extensie de domeniu pentru o afacere.

Rezultate 1 - 6 din 362

PAGINA SUS