SERVICIUL CLIENTELĂ: 0 (22) 54-49-59
0 (22) 54-25-00
Echipa noastră

Performanţa, competitivitatea, stilul inovator şi calitatea înaltă a produselor şi serviciilor Întreprinderii de Stat „MoldData”, se datorează politicii de personal promovate pe parcursul anilor, fiind recrutaţi specialişti de înaltă performanţă în domeniul TIC.

Majoritatea angajaţilor  Î.S. „MoldData” (peste 50%)  o constituie persoanele cu varsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani. Echipa este formată din absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţămînt de prestigiu din ţară şi de peste hotare. Perfecţionarea profesională continuă  este încurajată şi susţinută, fapt confirmat prin diplome şi certificate obţinute în urma participării la cursuri, seminare, workshop-uri şi conferinţe naţionale şi internaţionale. 

Î.S. „MoldData” este o companie modernă, ce ţine pasul cu tendinţele de pe piaţă. Motivarea pozitivă a echipei este esenţa managementului Întreprinderii şi pentru aceasta asigurăm desfăşurarea activităţii angajaţilor noştri într-un mediu şi într-o ambianţă plăcute. Specialiştilor noştri le face plăcere să lucreze impreună pentru a-şi servi clienţii, fiind in acelaşi timp mîndri că aparţin unei familii de profesionişti din domeniul tehnologiei informaţiei.


Noutăţi şi evenimente
Sărbătorim 23 de ani de la fondare!
Vineri, 16 septembrie 2016
O modalitate eficientă de a scăpa de peste 97% de spam din inbox
Marţi, 23 august 2016
Beneficiile principale ale gazduirii pe un Server Virtual Privat
Luni, 08 august 2016
De ce sa alegi un server dedicat?
Miercuri, 03 august 2016
Cu capul în nori
Miercuri, 03 august 2016
Toate noutăţile

PAGINA SUS
© 1993 - 2016. Toate drepturile rezervate.
Întreprinderea de stat MoldData
Termeni şi condiţii
Versiunea veche a site-ului